Uniobchod

Aktuálne novinky, BLOG ZO ŽIVOTA E-SHOPOV

Informácie hýbu svetom. Čítajte náš blog, alebo sa registrujte na odber newslettra. Budete pri zdroji informácii a pritom ich nemusíte hľadať.

Krstili sme nový web www.uniobchod.sk

Krstili sme nový web www.uniobchod.sk

Poznáte české príslovie „Šuster chodí bosí“? Aj my sme sa ako keby týmto príslovím riadili. Vyvíjali sme, riešili klientov a na naše veci, na náš web, nezostával čas. Veď klient je na prvom mieste. Jedného dňa padlo rozhodnutie a následne po 600 hodinách práce nastal „deň D – 3. apríl 2019“. Deň, kedy sme krstili náš nový web pre našu divíziu UNIobchod. Podelíme sa tu s vami o pár okamihov a informácii o akciách pripravených pre vás z tohto dňa.

Miloš Šablatúra
9. apríl 2019
Minút čítania: 3
U nás návod nemusíte čítať, je totiž obrázkový

U nás návod nemusíte čítať, je totiž obrázkový

Keď niečo robíme pravidelne stane sa nám to rutinou. Ale čo keď zrazu potrebujeme spustiť a nastaviť nový modul, ktorý sme nepoužívali, alebo spraviť niečo inak? Človek to skúša samozrejme najprv intuitívne. No a nie vždy nám výsledok splní naše očakávania. Na takéto prípady je tu návod, kde nemusíte čítať veľa textov a chcete si rýchlo vytvoriť obsah na svojom webe alebo v e-shope. Ušetrí vám množstvo času. Ak ani to nepomôže, zavolajte nám.

Gabriela Fridrichová
25. marec 2019
Minút čítania: 3
Ako bolo na WEBYseminári o SEO

Ako bolo na WEBYseminári o SEO

26. a 27. marca prebehal SEO seminár » Ako na SEO a internetový marketing. Nejdeme tu písať o obsahu vzdelávacieho semináru, to nájdete na našej stránke www.webyseminare.sk. O seminár bol vysoký záujem a referencie klientov rozprávajú o vysokej odbornosti našich prednášajúcich. Prečítajte si zopár referencií od našich klientov, ktorí mohli využiť aj možnosť AKCIE - účasti zdarma pri kúpe svojho nového Eshopu.

5. marec 2019
Minút čítania: 2

Spravujeme už viac ako 1050 E-shopov/450 riešení na mieru

Je tu doba e-shopová. Rozbehnite svoj online predaj s nami. WEBY GROUP je tu pre vás už 20 rokov. Vytvorte si eshop už dnes » všetky výhody UNIobchod systému »